15 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

Torroella de Montgrí votarà un recurs contenciós contra el pressupost de l’EMD de l’Estartit

El consistori ho decidirà en el proper ple del 21 d'abril

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha convocat un ple extraordinari el pròxim 21 d’abril per aprovar un recurs contenciós contra les disposicions que aproven el pressupost de l’EMD de l’Estartit pel 2022.

Aquest recurs es vol aprovar en relació amb l’edicte publicat al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 44, del 4 de març de 2022. En aquest edicte s’aprova de manera definitiva el pressupost General de l’EMD de l’Estartit per l’exercici de 2022, i estableix que el pressupost per l’entitat municipal sigui de 2.172.000 €. Tot i això, el 9 de febrer ja s’havia aprovat el pressupost de l’EMD de l’Estartit pel 2022 a través d’un acord de la Junta de Veïns de l’EMD.

Un malestar latent

Els desacords entre l’EMD de l’Estartit i el consistori de Torroella de Montgrí ja venen de llarg. Durant el desembre de l’any passat, l’EMD no va acceptar el pressupost proposat des del consistori. Amb el canvi d’any el malestar no va disminuir, ja que l’EMD de l’Estartit reclamava a l’Ajuntament de Torroella 1,5 milions d’euros en comptes dels 875.985 que se li havien assignat.

L’últim recurs contenciós que va presentar l’EMD de l’Estartit va ser a principis del mes d’abril. Ho va anunciar Francesc Ferrer, el president de l’EMD de l’Estartit, a través d’un comunicat el 8 d’abril. A la presentació d’aquest recurs, Ferrer també va decidir desvincular-se políticament de l’UPM, al·legant que a part de no complir-se el pacte econòmic també s’està incomplint el conveni que es va renovar l’octubre de 2021.

Caldrà esperar al ple extraordinari que se celebrarà dijous per decidir si es presenta o no el recurs contenciós contra l’EMD de l’Estartit en relació amb els pressupostos pel 2022.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Marc Piferrer: “Volem fer de pont entre les empeses que necessiten treballadors i les persones que busquen feina”

Arriba la segona edició del Saló dels Oficis i les Professions a Palafrugell. Aquest dijous 29 de febrer la Bòbila de Palafrugell s’omplirà d’expositors, tallers i conferències per aquells estudiants que estiguin dubtant a l’hora d’iniciar-se al món de la formació professional. Per parlar-nos d’aquest acte i altres propostes que arribaran al municipi ens ha visitat al Supermatí el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell, Marc Piferrer.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -