El govern de Torroella ja ha fixat la data per un dels grans projectes de mandat: la nova zona esportiva començarà a principis de l’any vinent. Els tràmits administratius ja han acabat i l’ajuntament començarà el període de contractació de l’obra. Ho ha explicat a Ràdio Capital el regidor d’Urbanisme i Esports, Jordi Colomí. Assegura que s’acabarà de fer el moviment de terres i la urbanització amb un nou carrer, necessari abans de fer el nou pavelló i el camp d’esports.

Segons el càlculs del govern, el camp d’esports estaria enllestit el setembre del 2018 i el pavelló, a finals de l’any vinent. D’aquesta manera, els clubs esportius ja podrien utilitzar la zona la tardor de 2018. El govern també ha portat al ple municipal els pressupostos de l’any que ve, que inclouen una partida de 600.000 euros per la zona esportiva. El ple, a més, ha aprovat el conveni amb els propietaris de l’àmbit Mas Déu per poder desenvolupar la zona.

El govern també va explicar que està estudiant canviar la ubicació del parc de patinatge del costat de l’Espai Ter i situar-lo a la nova zona esportiva.