9.5 C
Pals
Dilluns, 27 març 2023
- Publicitat -

Torroella candidata al premi europeu de prevenció de residus

La iniciativa de l’escola bressol municipal ha sigut un dels cinc projectes catalans seccionats per l’Agència de Residus de Catalunya

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’escola bressol municipal El Petit Montgrí va crear un projecte per incentivar la fabricació de banderoles de paper utilitzant peces de roba de segona mà i, ara, aquesta iniciativa de Torroella de Montgrí s’ha presentat a la XIV edició del Premi Europeu de la Prevenció de Residus. L’Agència de Residus de Catalunya (ARC), l’ha seleccionat com una de les cinc propostes per optar al premi. El veredicte del premi es farà públic l’1 de juny a Dublín. Un jurat format per especialistes europeus independents en matèria de prevenció de residus, segons El Diari de Girona.

El projecte torroellenc es troba dins la categoria d’Institucions Escolars i va comptar amb la participació dels quatre centres escolars del poble (la bressol, l’escola Guillem de Montgrí, l’IES Montgrí i l’escola Sant Gabriel), el propi ajuntament i els comerços locals. En l’acció es va sensibilitzar a tota la ciutadania i, a més, es va crear material que s’utilitzarà al llarg de l’any en les celebracions del municipi.

D’altra banda, l‘ARC argumenta que ha fet la selecció tenint en compte la relació de l’activitat amb els eixos de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) celebrada el novembre passat. És a dir, s’ha destacat l’originalitat de la proposta, el seu caràcter innovador, l’adaptabilitat a altres contextos regionals o locals, la mobilització del públic objectiu i la durada.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Chat GPT no estiueja a Palafrugell

A continuació us copiaré un article d'1 minut encarregat al Chat GPT on li demano que parli de Palafrugell...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -