14.2 C
Pals
Dissabte, 16 octubre 2021
- Publicitat -

Últims retocs del pàrquing de Castell a Palamós amb la instal·lació del panell

El panell s'ha instal·lat a la rotonda que connecta la C31 amb el camí de Castell i servirà per informar dels actes del municipi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

A finals d’aquesta setmana es posarà en funcionament el nou rètol informatiu de l’espai natural de Castell, que durant els darrers quinze dies s’ha estat instal·lant en un lateral del giratori que des de la carretera C-31 dóna accés al camí de Castell.

Durant aquests dies s’estan ultimant les feines de muntatge de l’estructura així com d’instal·lació del software de gestió d’aquest panell dotat amb tecnologia Led, i amb una resolució de 28.600 píxels.

Precisament el programa informàtic amb el qual s’ha dotat el rètol permetrà informar, a temps real, del nivell d’ocupació de l’aparcament de Castell, i també de tots aquells aspectes que afecten l’espai natural: estat i serveis en actiu a la platja, o bé d’aquelles activitats que tenen lloc dins de l’espai natural. El rètol també vol servir com a element de difusió de les activitats d’interès turístic, patrimonial, ambientals o cultural que s’organitzin a la resta del municipi.

El panell informatiu d’1’60 m d’alt per 0’80 m d’ample, està muntat damunt una columna de suport de 3’5 m. Per a la seva instal·lació ha calgut canalitzar la xarxa elèctrica fins al punt d’ubicació del panell. Les obres i el procés de posada en funcionament del rètol ha estat a càrrec d’una empresa especialitzada i el seu cost global és de 30.800 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Paula Badosa, a un sol pas del seu primer títol Masters 1000

La tennista baixempordanesa ha aconseguit classificar-se per disputar la final del torneig d'Indian Wells, derrotant la tunisiana Ons Jabeur per un doble 6-3.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -