10 C
Pals
Dimecres, 14 abril 2021
- Publicitat -

Un alcalde entre escombraries?

I ahir vam conèixer un fet que ha de posar encara més pressió a les negociacions. Dissabte no només estrenarem mandat, a Pals. També estrenarem vaga d'escombraries

El més llegit

Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest dissabte renovarem alcaldes. Alguns seran els mateixos. Altres, canviaran. A Pals, continuen les negociacions i no hi ha res tancat. Parlen Esquerra Republicana i Junts per Catalunya.

I ahir vam conèixer un fet que ha de posar encara més pressió a les negociacions. Dissabte no només estrenarem mandat, a Pals. També estrenarem vaga d’escombraries. Els treballadors han trencat les negociacions amb l’Ajuntament, de seguida ampliem els motius, i deixaran de treballar a partir de dissabte.

És un regal, enteneu-me la ironia, pel nou alcalde, que el primer que veurà serà un poble brut. I el que és pitjor. El primer que veuran els palsencs amb el nou alcalde és un poble brut. Òbviament no és així, però com que les imatges, en política, són essencials, si parléssim d’un municipi més gran, els equips dels futurs possibles alcaldes s’estarien afanyant a parlar amb els treballadors i per evitar-ho. Ningú vol ser un alcalde entre escombraries.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

The Black Keys anuncien el seu nou disc “Delta Kream”

The Black Keys han donat una alegria els seus seguidors amb l’anunci de la publicació d’un nou disc “Delta Kream” que serà un homenatge a la música que ha influenciat al grup al llarg de la vida. El disc estarà disponible en format físic i en digital el dia 14 de maig i presentarà versions…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -