15.4 C
Pals
Dilluns, 25 octubre 2021
- Publicitat -

Un alcalde entre escombraries?

I ahir vam conèixer un fet que ha de posar encara més pressió a les negociacions. Dissabte no només estrenarem mandat, a Pals. També estrenarem vaga d'escombraries

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Aquest dissabte renovarem alcaldes. Alguns seran els mateixos. Altres, canviaran. A Pals, continuen les negociacions i no hi ha res tancat. Parlen Esquerra Republicana i Junts per Catalunya.

I ahir vam conèixer un fet que ha de posar encara més pressió a les negociacions. Dissabte no només estrenarem mandat, a Pals. També estrenarem vaga d’escombraries. Els treballadors han trencat les negociacions amb l’Ajuntament, de seguida ampliem els motius, i deixaran de treballar a partir de dissabte.

És un regal, enteneu-me la ironia, pel nou alcalde, que el primer que veurà serà un poble brut. I el que és pitjor. El primer que veuran els palsencs amb el nou alcalde és un poble brut. Òbviament no és així, però com que les imatges, en política, són essencials, si parléssim d’un municipi més gran, els equips dels futurs possibles alcaldes s’estarien afanyant a parlar amb els treballadors i per evitar-ho. Ningú vol ser un alcalde entre escombraries.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Com és la situació COVID ara mateix al Baix Empordà?

Ja hi ha 1.326 persones vacunades amb la tercera dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -