12.3 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

Un alcalde entre escombraries?

I ahir vam conèixer un fet que ha de posar encara més pressió a les negociacions. Dissabte no només estrenarem mandat, a Pals. També estrenarem vaga d'escombraries

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Mor una dona al Passeig del Mar de Sant Feliu De Guíxols

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, primer a través d'un agent que es trobava fora de servei

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Aquest dissabte renovarem alcaldes. Alguns seran els mateixos. Altres, canviaran. A Pals, continuen les negociacions i no hi ha res tancat. Parlen Esquerra Republicana i Junts per Catalunya.

I ahir vam conèixer un fet que ha de posar encara més pressió a les negociacions. Dissabte no només estrenarem mandat, a Pals. També estrenarem vaga d’escombraries. Els treballadors han trencat les negociacions amb l’Ajuntament, de seguida ampliem els motius, i deixaran de treballar a partir de dissabte.

És un regal, enteneu-me la ironia, pel nou alcalde, que el primer que veurà serà un poble brut. I el que és pitjor. El primer que veuran els palsencs amb el nou alcalde és un poble brut. Òbviament no és així, però com que les imatges, en política, són essencials, si parléssim d’un municipi més gran, els equips dels futurs possibles alcaldes s’estarien afanyant a parlar amb els treballadors i per evitar-ho. Ningú vol ser un alcalde entre escombraries.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Beth, David Caraben i Lluís Gavaldà, al Corçà Music 2021

El CORÇÀ MUSIC comptarà amb les actuacions de la Beth el dia 27 de febrer, Lluís Gavaldà acompanyat per Joan Pau Chaves al piano el 20 de Març, i David Carabén el 24 d'abril

Altres notícies