Un audiovisual recull l’acte de col·locació de les 5 llambordes Stolpersteine que hi ha a Palafrugell

La història de cinc palafrugellencs deportats a camps de concentració nazis", ha estat elaborat per Carles Martí amb l'assessorament de Marta Gallart i produït per l'Arxiu Municipal de Palafrugell.

- Publicitat -

L’acte de col·locació de cinc llambordes Stolpersteine a Palafrugell que va tenir lloc el passat de 5 febrer ja es pot veure gràcies a un audiovisual que recull el desenvolupament de l’acte.

El compromís que l’any 2018 va prendre l’Ajuntament de Palafrugell d’adherir-se al projecte Stolpersteine comportava elaborar un projecte pedagògic per preservar la memòria històrica. Aquest projecte s’ha concretat en un audiovisual que conté la història dels cinc palafrugellencs homenatjats enguany, entrevistes a familiars seus i un resum d’aquest acte.

L’audiovisual, que es titula “Col·locació de cinc llambordes Stolpersteine a Palafrugell. La història de cinc palafrugellencs deportats a camps de concentració nazis”, ha estat elaborat per Carles Martí amb l’assessorament de Marta Gallart i produït per l’Arxiu Municipal de Palafrugell.

La finalitat principal de l’audiovisual és que els centres d’ensenyament de la vila el facin servir com a eina per treballar qüestions relacionades amb l’exili republicà i les deportacions als camps nazis durant la Segona Guerra Mundial.

 

- Publicitat -