30.2 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

Un nou carrer d’entrada, condicionar l’aparcament i un parc infantil, els nous projectes de Begur

La mesura s'ha centrat a millorar el barri de Sant Josep, en especial, l'avinguda

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Begur ha presentat dos nous projectes que milloraran el barri de Sant Josep. En concret, es faran modificacions al carrer d’entrada de Palafrugell i es condicionaran els aparcaments públics i un parc infantil en aquella zona.

Doncs, l’avinguda de Sant Josep passarà a ser d’un únic sentit. Els tres vials transversals canviaran a ser només d’entrada. Aquesta mesura també comportarà una reordenació de l’aparcament en aquesta via.

Després de la reforma, només es podrà aparcar a una de les bandes del carrer, que s’alternarà cada 15 dies. A més, a cada un dels costats del vial es millorarà l’aparcament ja existent.

Per altra banda, també es farà de nou el parc infantil de l’avinguda. S’hi crearan dos espais d’esbarjo. Doncs, també han ressaltat que desapareixerà la zona de contenidors.

A la presentació d’aquests projectes al local polivalent d’Esclanyà, els membres de l’equip de govern que suposaran un pressupost inicial d’uns 400.000 euros aproximats. Ara bé, han ressaltat que era imprescindible treballar en aquest barri del municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Els mossos reprenen el control d’activitats organitzades al medi natural per detectar irregularitats

Han fet 9 controls el cap de setmana i tots els grups complien la normativa
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -