10 C
Pals
Dissabte, 6 març 2021

Un nou carrer d’entrada, condicionar l’aparcament i un parc infantil, els nous projectes de Begur

La mesura s'ha centrat a millorar el barri de Sant Josep, en especial, l'avinguda

El més llegit

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

Absolt l’acusat de violar la festa major de Palamós una companya de feina i agredir sexualment una menor

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat" que les relacions fossin "contra la voluntat" de les noies

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Dos detinguts per cremar sis cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde

Poc abans dels incendis, els arrestats van comprar una garrafa de benzina
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur ha presentat dos nous projectes que milloraran el barri de Sant Josep. En concret, es faran modificacions al carrer d’entrada de Palafrugell i es condicionaran els aparcaments públics i un parc infantil en aquella zona.

Doncs, l’avinguda de Sant Josep passarà a ser d’un únic sentit. Els tres vials transversals canviaran a ser només d’entrada. Aquesta mesura també comportarà una reordenació de l’aparcament en aquesta via.

Després de la reforma, només es podrà aparcar a una de les bandes del carrer, que s’alternarà cada 15 dies. A més, a cada un dels costats del vial es millorarà l’aparcament ja existent.

Per altra banda, també es farà de nou el parc infantil de l’avinguda. S’hi crearan dos espais d’esbarjo. Doncs, també han ressaltat que desapareixerà la zona de contenidors.

A la presentació d’aquests projectes al local polivalent d’Esclanyà, els membres de l’equip de govern que suposaran un pressupost inicial d’uns 400.000 euros aproximats. Ara bé, han ressaltat que era imprescindible treballar en aquest barri del municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Love of Lesbian ompliran el Palau Sant Jordi amb 5.000 persones en un concert pilot

Festivals per la Cultura Segura presenta un concert pilot per 5.000 persones amb l’objectiu d’establir un nou protocol per la celebració d’esdeveniments en el context actual. L’esdeveniment es durà a terme sense distància social i amb mascaretes FFP2 facilitades per l’organització, i s’efectuaran testos massius previs el mateix dia a diferents sales de concerts de…

Altres notícies