20.2 C
Pals
Dissabte, 25 setembre 2021
- Publicitat -

Un nou clavegueram per acabar amb inundacions a Platja d’Aro

Platja d'Aro vol posar punt i final a les inundacions que es produeixen al centre comercial quan plou intensament

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Platja d’Aro vol posar punt i final a les inundacions que es produeixen al centre comercial quan plou intensament. Per intentar posar-hi remei, el ple ha aprovat per unanimitat el projecte de col·lectors d’aigües pluvials i de clavegueram al triangle comprès entre les avingudes Castell d’Aro i s’Agaró i el carrer Juli Garreta. El projecte té un pressupost de quatre milions d’euros.

Les inundacions eren un dels problemes endèmics de la zona. El regidor d’Acció Territorial, Josep Maria Solé, ha assegurat que la xarxa de clavegueram és obsoleta.

El govern de Platja d’Aro ha explicat que en part central de l’avinguda de s’Agaró i el riu hi ha un desnivell d’un metre en un quilòmetre i mig de distància i l’aigua s’ha de forçar a través de bombaments. Ara, es plantegen 1500 metres de canonada de plujanes en aquest sector entre les avingudes Castell d’Aro i s’Agaró i el carrer Juli Garreta.

El pla de treball de l’ajuntament és encarregar les obres el proper hivern per evitar molèsties en la temporada turística. El projecte estarà, ara, un mes en informació pública perquè els afectats puguin presentar al·legacions, si cal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -