4.3 C
Pals
Dimarts, 18 gener 2022
- Publicitat -

Un òrgan consultiu de la Generalitat demana suprimir les llicències per pescar corall

El Consell de Protecció de la Natura es va crear el 1985 a través de la Llei d’espais naturals

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Consell de Protecció de la Natura, que és un òrgan consultiu de la Generalitat en matèria de conservació de la natura i paisatge, ha aprovat avui una proposta d’acord a favor de la conservació del corall vermell a Catalunya i la supressió de llicències per a extreure’l.

El consell ha acordat demanar a la ministra d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient que rectifiqui i derogui les 12 autoritzacions que ha concedit a Catalunya i que ampliï la suspensió efectuada per la Generalitat el 7 d’abril de l’any passat a tota la costa catalana. El Consell de Protecció de la Natura es va crear el 1985 a través de la Llei d’espais naturals.
Està format per un màxim de 21 membres, que nomena el president de la Generalitat, a proposta d’entitats científiques, d’organitzacions agràries i d’agrupacions de municipis. Els membres són persones de competència reconeguda en les disciplines que incideixen en el coneixement, l’estudi, la protecció i la gestió del medi ambient. Actualment consta de 20 membres i el seu president és Joandomènec Ros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu té un nou projecte de reurbanització de la plaça del Nord

Les obres es faran cap a finals d'aquest any i és un projecte que s'havia redactat el 2014 i que ara s'ha readaptat. El pressupost del projecte volta els 260 mil euros.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -