10.2 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Un veí de Santa Cristina d’Aro denunciat per omplir la piscina i posar-hi un imant per no registrar el consum d’aigua

Un veí va alertar a la Policia Local que el denunciat estava omplint la seva piscina, situada a la urbanització de Vall Repòs, malgrat les restriccions a causa de la sequera

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un veí de Santa Cristina d’Aro ha sigut denunciar per emplenar la seva piscina i posar un imant al comptador perquè aquest no registrés el consum d’aigua. Aquesta situació ha portat a la Policia Local de Santa Cristina a interposar una denúncia penal contra el veí de la localitat per frau d’aigua.

Un veí va alertar a la Policia Local que el ciutadà denunciat estava omplint la seva piscina, situada a la urbanització de Vall Repòs, malgrat les restriccions a causa de la sequera. Els agents es van desplaçar fins a la zona, el passat 5 de febrer, i van confirmar els fets. A més, en inspeccionar el comptador, van descobrir que s’havia comès frau d’aigua.

El veí havia utilitzat un mètode casolà per evitar ser detectat, segons apunta el Diari de Girona. Això implicava col·locar un potent imant sota el comptador, manipulant d’aquesta manera el seu funcionament. Aquest sistema permetia retardar el registre del consum o fins i tot detenir-lo completament, reduint la quantitat d’aigua registrada.

En conseqüència, la Policia Local el va denunciar penalment per frau d’aigua i va informar l’empresa Aqualia. La companyia que gestiona l’aigua de Santa Cristina ja ha presentat una denúncia per l’alt consum i el frau detectat, i imposarà les sancions pertinents al veí implicat.

Cal recordar que Santa Cristina d’Aro és un dels municipis del Baix Empordà que va entrar, el passat 01 de febrer, en fase d’emergència per sequera. 

11 municipis del Baix Empordà podrien entrar en fase d’emergència per sequera aquest dijous

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -