13.3 C
Pals
Dimarts, 24 maig 2022
- Publicitat -

Una vintena d’artistes d’uneixen per interpretar ‘Un Sant Jordi diferent’

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La cançó ha estat composta per Salva Racero i Xasqui Ten (que també s’ha encarregat de la direcció artística i la producció) amb lletra de Salva Racero, Xasqui Ten i Lídia Coll. “Un Sant Jordi diferent” és un projecte nascut durant les dues últimes setmanes de confinament amb l’objectiu de transmetre arreu l’energia positiva del missatge que ens han ensenyat els infants: “tot anirà bé!”

Entre els artistes que participen trobem a: Cesk Freixas, Joan Rovira, Guillem Solé (Buhos ), Paula Valls, Joan Masdéu, Manu Guix, Sau30, Salva Racero, Natxo Tarrés (Gossos), Pupil.les, Gemma Humet, Jordi Ginesta (Bonobos), Ariadna Vieyra, Alessio Arena, Àlex Pérez, Tildo Muxart, Jos Racero, Miquel Abras, Sara Pi, Nens (Jan i Ada Racero).

El confinament i la fragilitat individual es percep com a col·lectiva, i per tant, “Un Sant Jordi diferent” inclou la veu i el cant de tothom que es troba confinat entre quatre parets, des dels més desafavorits, a persones que han perdut negocis o que pateixen la malaltia (en primera persona o en la de familiars i amics). Aquesta cançó també pretén ser un reconeixement a la generositat de tots aquells que treballen per vèncer la malaltia o abastir els mínims essencials, i un cant a la solidaritat científica, social, cultural i emocional.

“Un Sant Jordi Diferent” és, doncs, un llibre-regal en format musical amb el missatge de confiança en temps de confinament. Feu-lo córrer, canteu-lo, regaleu-lo i regaleu-vos-el per celebrar… un Sant Jordi diferent.

L’entrada Una vintena d’artistes d’uneixen per interpretar ‘Un Sant Jordi diferent’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Comença la primera assemblea de la Medcruise a la Costa Brava amb 183 participants

Costa Brava Cruise Ports és l’amfitriona d’aquesta assemblea que consolida la projecció internacional dels ports de Palamós i Roses, les seves poblacions i la destinació turística
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -