26.6 C
Pals
Diumenge, 14 agost 2022
- Publicitat -

Urbanisme aprova la integració paisatgística de la platja de Castell a l’espera de Costes

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Comissió d’Urbanisme de Girona ha donat aprovat definitivament el pla urbanístic d’integració paisatgística de la platja de Castell de Palamós, segons ha sabut Ràdio Capital. El pla preveu implementar un aparcament a la platja. L’entrada en vigor, però, està suspesa a l’espera de l’informe del Servei de Costes de l’Estat.

El pla especial té vol establir les bases per dur a terme un projecte específic d’integració paisatgística i ordenació de l’ús públic a l’àmbit de l’espai natural de Castell-Cap Roig, que comprèn els terrenys situats darrera la platja de Castell. L’estiu passat, el Departament de Territori i Sostenibilitat ja va emetre un informe ambiental que validava aquest pla.

Es preveu la restauració, integració de la natura i desestacionalització de l’accés a l’entrada de la platja de castell. Es crearà un aparcament dissuasiu i integrat. També contempla l’expansió i restauració del bosc de pineda i dels alzinars i la restauració de la riera d’Aubi.

REPORTATGE | Com hauria de ser la platja de Castell?

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El públic de Portalblau es rendeix a l’encant d’Els Catarres

Els Catarres ofereixen una gran actuació al Festival Portalblau, deixant una gran sensació entre els assistents, que han gaudit amb els nous èxits del grup i els seus clàssics.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -