25 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Valerio Romero: “Tenim la raó però, no tenim la força”

El president de l’Associació de taxistes autònoms del Baix Empordà ha destacat que tenen por que el problema s’estengui per tot el territori

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els taxistes del Baix Empordà s’han solidaritzat amb la cinquena vaga indefinida dels taxistes de Barcelona. Ho ha explicat al Supermatí d’avui, Valerio Romero, president de l’associació de taxistes autònoms de Castell-Platja d’Aro. Qui ha expressat també, que “la intenció d’aquestes empreses (VTC) és fer fora el taxi”.

 

A més, ha afegit que les VTC no estan complint la proporcionalitat que estableix la llei d’1/30, és a dir, un vehicle VTC per cada 30 taxis. Doncs, aquesta situació preocupa al col·lectiu de taxistes perquè s’han massificat les llicències i estan “aniquilant-los” com a competència.

 

Romero ha recordat que el problema és que aquests vehicles tenen un funcionament similar al dels taxis però, alhora, jutja que no hauria de ser així.

 

Així denuncia que disposen d’avantatges de les quals ells no disposen. En concret, ha ressaltat que tenen facilitats respecte les llicències de treball i el límit del seu àmbit de treball, que és més ampli que el d’un taxi.

 

D’aquesta manera, el president de l’associació de taxistes autònims de Castell-Platja d’Aro ha expressat que comparteixen el problema amb els taxistes de Barcelona, els quals estan patint més, destaca, “aquesta competència deslleial.” I que els preocupa que s’estengui per tot el territori.

És per això, que els taxistes baix empordanesos no estan treballant amb normalitat. Tanmateix, han ressaltat que estan donant un tipus de serveis mínim per aquelles per casos d’urgències o persones grans, per exemple.

ESCOLTA L’ENTREVISTA SENCERA:

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -