28.4 C
Pals
Dimecres, 16 juny 2021
- Publicitat -

Veïns i veïnes de Calonge i Sant Antoni participen a les sessions de retorn de participació ciutadana

Les sessions anaven adreçades als barris del Pedró, Camp de la Llebre, Puigtavell, Puigventós i del Nucli Històric.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Una trentena de veïns i veïnes dels barris del Pedró, Camp de la Llebre, Puigtavell, Puigventós i del Nucli Històric de Calonge i Sant Antoni han participat a les dues sessions de retorn de les Consultes de Barris que van tenir lloc el passat dijous 14 de març a la sala de plens de l’Ajuntament.

L’objectiu de les Consultes de Barris és esdevenir un canal més de participació en el municipi per donar resposta a inquietuds i rebre propostes de millora plantejades pels veïns i veïnes dels barris que van participar en les sessions de debat del passat mes de novembre. Els temes que es plantegen són diveresos, fent especial incidència en la mobilitat, neteja, enllumenat, seguretat, i manteniment de la via pública, entre d’altres.

De cada qüestió que es va plantejar, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va elaborar un document de treball valorant la seva viabilitat i establint també un ordre de prioritats a l’hora de portar-les a terme, de manera que acabada la fase d’anàlisi de viabilitat tècnica, s’han donat resposta a les peticions plantejades.

Les Consultes de Barri són un projecte desenvolupat per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i s’afegeixen als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal www.participa.calonge.cat i els pressupostos participatius.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Mad Cool 2022 anuncia gran part del seu cartell

Després d’haver hagut de suspendre les edicions del 2020 i del 2021 el festival Mad Cool encara amb esperança la celebració del seu cinquè aniversari pel 2022. A primera hora del matí s’ha anunciat bona part del cartell que està encapçalada per Metallica, Imagine Dragons, The Killers, Muse, Twenty One Pilots, Placebo, Kings of Leon,…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -