10 C
Pals
Dissabte, 6 març 2021

Verges condicionarà una sala pels assajos de la processó

Fins ara, la sala ha estat emprada com a magatzem i espai per acollir actes

El més llegit

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

Absolt l’acusat de violar la festa major de Palamós una companya de feina i agredir sexualment una menor

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat" que les relacions fossin "contra la voluntat" de les noies

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Dos detinguts per cremar sis cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde

Poc abans dels incendis, els arrestats van comprar una garrafa de benzina
Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Verges adequarà la sala polivalent del consistori perquè s’hi puguin fer els assajos de la processó. A la vegada, la nova sala hauria de permetre la projecció d’audiovisuals, la celebració de conferències, reunions per a les entitats i concerts de petit format. Fins ara, la sala ha estat emprada com a magatzem i espai per acollir actes de diversa índole.

Així doncs, caldrà millorar-ne el seu estat i fer el canvi de les obertures actuals i la instal·lació d’un fals sostre acústic, així com un sistema de climatització. També es col·locarà un envà mòbil i acústic que permeti fer de l’espai un de gran o dos més petits, d’acord amb les necessitats del moment. La inversió per dur a terme aquest projecte és de 83.944 euros, aportats en gran part gràcies a una subvenció de la Diputació de Girona. Ho ha explicat l’alcalde de Verges Ignasi Sabater a Ràdio Capital.

La sala polivalent és una de les inversions previstes en el pressupost d’aquest any de Verges, xifrat en 1.088.160 euros. Per altra banda, un altre dels projectes que es portarà a terme aquest any és la millora tant dels serveis com l’estat superficial i l’espai urbà del carrer dels Bous. Aquesta obra posaria fi a una sèrie d’actuacions que s’han portat a terme al nucli de Verges amb la intenció de millorar tots els serveis bàsics, incidint especialment en el sanejament i l’abastament d’aigua, i aprofitar a la vegada, per fer una pavimentació amb llamborda que dignifiqui l’entorn. El cost d’aquest obra és d’uns 110.000 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Love of Lesbian ompliran el Palau Sant Jordi amb 5.000 persones en un concert pilot

Festivals per la Cultura Segura presenta un concert pilot per 5.000 persones amb l’objectiu d’establir un nou protocol per la celebració d’esdeveniments en el context actual. L’esdeveniment es durà a terme sense distància social i amb mascaretes FFP2 facilitades per l’organització, i s’efectuaran testos massius previs el mateix dia a diferents sales de concerts de…

Altres notícies