13.6 C
Pals
Dilluns, 28 novembre 2022
- Publicitat -

Viatges Capitals: Mallorca a l’estiu

Aquest dijous hem estrenat la nova secció de l’Estiu Capital, Viatges Capitals amb en Gerard Escaich. La secció compta amb la participació de l’aplicació per mòbils especialitzada en viatges impulsius, PlanB. Una app que permet trobar destins amb les millors ofertes per un temps limitat. Aquesta setmana, el destí és Mallorca.

Escolta aquí la secció sencera que s’ha emès a l’Estiu Capital de Ràdio Capital.

A la secció hem pogut conèixer espais únics com la Cala Tuent, que acostuma a estar bastant buida perquè està a prop de la cala Sa Calobra. Tot i això, no hi ha cap restaurant ni dutxes disponibles. Un altre espai és la platja de Llucalcari, o Es Canyaret; l’únic indret on poder-se banyar amb fang a Mallorca.

Després tenim la cala Torta, Estreta i Mitjana que estan juntes i tenen l’afegit de comptar amb aparcament gratuït. Tot i que per facilitats d’aparcar, Coll Baix, una platja nudista que tardes 45 minuts caminant fins a arribar.

A la tarda també està bé passejar-se per Valldemossa, un petit poble amb molt encant o trepitjar la Catedral de Palma de Mallorca, o La Seu. Un edifici amb intervencions de disseny d’Antoni Gaudí, que Jaume I va fer construir per dedicar-li a Santa Maria després de salvar-se d’un naufragi a alta mar. I abans de marxar de Mallorca, passar pel Forn Fons, constituït el 1742 amb les millors ensaïmades, al Carrer Unió 15 de Palma.

A l’aplicació mòbil de PlanB, disponible a planbapp.es/marxem, hi ha diferents destins amb data de caducitat.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios