10.6 C
Pals
Dilluns, 4 desembre 2023
- Publicitat -

Viatges Capitals: Sevilla segons Ramón

Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Viatges Capitals: Sevilla segons Ramón
/

Carruatges de cavalls, tapas, el riu Guadalquivir o la Giralda són alguns dels encants que té Sevilla, Andalusia a disposició de tothom que la visita. Viatjar a la capital andalusa ara és més fàcil gràcies a la promoció de PlanB. Per només 35 €, vols per anar i tornar entre divendres 4 d’octubre i el dilluns 7 d’octubre.

Tot això està molt bé però una vegada s’aterra, cal saber què visitar i per on passejar-se. Per això, després de recomanar Mallorca i Roma, a Viatges Capitals presentem la guia de Sevilla. Creuar el Guadalquivir pel Pont d’Isabel II, construït l’any 1852 i que uneix Triana amb el centre de la ciutat. Després aprofitar la proximitat i passejar-se per la plaça de Toros de Sevilla, inaugurada el 1761 i encara en actiu.

Seguir caminant fins a la Giralda, un minaret renaixentista espanyol i acabat segles després amb un campanar gòtic barroc. Tot al costat de la Catedral de Sevilla, on es troba la tomba de Cristóbal Colón. Mentre s’està al centre aprofitar i visitar els Reales Alcázares de Sevilla, un palau amb jardins del segle XVI.

La ciutat sevillana també acull l’Arxiu General d’Índies espanyol, amb documentació de l’imperi espanyol i de les colònies d’ultramar. Un moment únic per conèixer més sobre els Indians i la seva cultura. A prop hi ha la Torre de l’Or de 36 metres que vigila el Guadalquivir. Per acabar però, caldrà visitar la plaça d’Espanya construïda per l’Exposició Iberoamericana del 1929 on per visitar les torres i la Zona de Capitania cal demanar permís abans. Abans de marxar de Sevilla però cal visitar las Setas, també conegut com a Metropol Parasol, una de les obres arquitectòniques més recents de la ciutat.

Per sopar, recomanem La Antigua Abecera, i el seu tradicional plat: “Lo que diga Ramón“, una selecció sorpresa proposada pel xef. Recupera la secció dels Viatges Capitals a Sevilla amb PlanB aquí.

Recorda descarregar-te l’aplicació mòbil de PlanB a planbapp.es/marxem per obtenir les millors ofertes de viatges impulsius.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios