Pals
Dimecres, 8 maig 2024
- Publicitat -

Victòria contundent del Palamós en el derbi empordanès

Els de Mario Fernández sumen 28 punts després d'aquest triomf, i es situen en una còmoda sisena posició de la Primera Catalana

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Duel territorial a l’Estadi Palamós-Costa Brava, amb un L’Escala que arribava com a segon classificat, i que després de la derrota contra el Degà, veu com el Lloret el supera i el relega a la tercera plaça.

El marcador es mouria aviat, amb un gol de Masó als 6 minuts que avançava als visitants. Júnior igualaria per als palamosins, però els escalencs tornarien a posar-se per davant amb una diana de Marc Bech. Abans del descans, Alaminos aconseguiria l’empat a 2.

En la segona part, els blau-i-grocs van desplegar un gran joc que va arraconar al rival durant una bona estona. Marc Lloret i Jairo van col·locar el 4 a 2, i a les acaballes del partit arribaria el cinquè del Palamós mitjançant un gol de penal obra d’Ayoub.

Els de Mario Fernández sumen 28 punts després d’aquest triomf, i es situen en una còmoda sisena posició de la Primera Catalana.