13.6 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Platja d’Aro organitza 35 visites guiades i activitats de descoberta a l’estiu

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament ofereix per aquest estiu de 2021, un programa de 35 visites guiades i activitats de descoberta, del 30 de juny al 13 de setembre (19 h). Enguany són amb acompanyament de guia local, amb un cost de 2’50 euros (destinats a projectes socials), places limitades i amb reserva prèvia al portal de venda d’entrades (aquí) o de manera presencial al Punt d’Informació Turística de l’Avinguda de S’Agaró (cada dia 10-14 h i 17-21 h).

Es pot visitar el Camí de Ronda de S’Agaró, dividint les jornades en funció de l’idioma: català i anglès (dimecres 30 de juny, 14 i 28 de juliol, 11 i 25 d’agost) i castellà i francès (dimecres 7 i 21 de juliol, 4 i 18 d’agost i 1 de setembre). La mateixa estructura s’utilitza per gaudir del Nucli Antic de Castell d’Aro: català i anglès (dimarts 6 i 20 de juliol i 17 i 31 d’agost); i castellà i francès (dimarts 13 de juliol i 10 i 24 d’agost). I també per a la vista al Camí de Ronda de Platja d’Aro i la Vil·la Romana de Pla de Palol: català i anglès (dijous 8 de juliol, 5 i 19 d’agost) i castellà i francès (dijous 22 de juliol, divendres 13 d’agost i dijous 2 de setembre).

També hi ha dues propostes a l’entorn del Parc dels Estanys de Platja d’Aro: visita guiada escultòrica en castellà (dijous 1 i 29 de juliol i 26 d’agost) i català (dijous 15 de juliol i 12 d’agost); i una visita naturalista en català i castellà (dissabtes  17 i 31 de juliol i 14 i 28 d’agost). Darrerament, es recuperen enguany dues visites familiars teatralitzades en català, de la mà de la Companyia La Minúscula, dilluns 19 de juliol a Castell d’Aro i 23 d’agost al Parc dels Estanys; i el diumenge 12 de setembre se celebrarà jornada temàtica D.O. Porcianus a la Vil·la Romana de Pla de Palol.

També tot l’estiu -com tot l’any-, i de manera autònoma, es pot fer La gimcana d’en Xalarí: amb l’ajuda d’un plànol que es lliura l’Oficina de Turisme, als establiments amb el segell Platja en Família o al web platjadaro.com i d’un conjunt de pistes que incorpora el mateix, cal cercar una dotzena de petites plaques amb la imatge de la mascota de turisme familiar a diversos espais emblemàtics. En cadascuna hi ha un codi numèric que cal anotar en les caselles del planell. Un cop completat, cal retornar-lo a l’Oficina de Turisme per rebre un obsequi. Hi ha tres itineraris, un per cada nucli, i tres regals segons el grau de dificultat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Lluís Molinas, periodista i activista cultural de Palafrugell

Ha mort Lluís Molinas, figura clau de la cultura a Palafrugell i impulsor del teatre amateur. El funeral serà aquest dissabte a les 12 h a l'església de Palafrugell. Molinas va ser escriptor, periodista, editor i col·leccionista. La seva última aparició pública va ser a l'abril, a la Fundació Josep Pla, on va parlar sobre la preservació del llibre “El Peix Fregit”.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -