19.4 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Xavier Dilmé repeteix com a cap de llista de Tots x la Bisbal

És la segona vegada que es presenta com a cap de llista del partit independent Tots x la Bisbal. 

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El polític bisbalenc Xavier Dilmé Vert torna a repetir com a candidat a l’alcaldia de la Bisbal d’Empordà pel partit Tots x la Bisbal. Actualment, és l’únic regidor d’aquest partit al consistori bisbalenc. És la segona vegada que es presenta com a cap de llista del partit independent Tots x la Bisbal. 

El grup TxLB de la Bisbal va escollir el dimarts a Xavier Dilmé com a candidat unànime per a les pròximes eleccions municipals del maig. Dilmé, que ja havia liderat la candidatura del grup en les eleccions anteriors, va assenyalar que té com a objectius consolidar la posició política del TxLB a la ciutat i formar part del canvi necessari en l’estil de governar que la Bisbal necessita.

En agrair el suport dels membres del grup, el candidat va destacar la importància de mantenir un equip fort i continuista, amb només 3 o 4 incorporacions rellevants. Va subratllar la seva aposta per la promoció econòmica de la ciutat i l’atenció a la via pública com a prioritats.

Les paraules de Xavier Dilmé

“Hem fet una oposició dura en determinats moments, però sempre constructiva i, sobretot, en positiu: a una crítica, una alternativa. Això és el que demana la gent perquè el que no es fa bé ja ho veuen cada dia. I la campanya serà igual: hem fet un butlletí explicant bona part de les propostes però n’hi haurà més, farem una campanya absolutament en positiu”

“Fa quatre anys vam iniciar un camí
amb molta gent nova, persones que no havien estat mai en política però
que tenien clar quina Bisbal volien. Ells em van fer decidir en aquell
moment a seguir en la política municipal quan el més fàcil era anar-me’n
a casa i a acompanyar-los en aquest camí”.

Dilmé, de 54 anys, és tècnic en Consum i actualment és el vicepresident primer del Consell Comarcal del Baix Empordà i conseller de Promoció Econòmica i Turisme. Ha estat regidor de l’Ajuntament de la Bisbal en diverses etapes. També ha estat diputat al Parlament de Catalunya entre 2006 i 2015 i vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà (1991-99). És el coordinador de la coalició de candidatures independents Tots x l’Empordà, de la qual Tots x la Bisbal n’és cofundadora.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, visita la nova deixalleria de Palamós

La reforma integral de la deixalleria de Palamós era necessària perquè feia més de 20 anys que s'havia creat l'equipament i aquest havia quedat obsolet en alguns aspectes vinculats al tractament i reciclatge dels residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -