10.9 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

L’alcalde de Calonge insta als regidors de PSC i PP a pronunciar-se contra el 155

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
L'alcalde de Calonge insta als regidors de PSC i PP a pronunciar-se contra el 155
Loading
/

Les repercussions de l’aplicació de l’article 155 arriben també als acords de govern de Calonge i Sant Antoni. L’alcalde, Jordi Soler, ha demanat als regidors del PSC i PP, socis de govern, que es posicionin en contra de la intervenció de l’autonomia per la via del 155. Els regidors socialistes ja s’hi han pronunciat, mentre que el del PP demana un marge de temps.

Socialistes i populars formen part del govern de Calonge i Sant Antoni des de les darreres eleccions municipals de 2015. L’alcalde, Jordi Soler, del PDCat, s’ha dirigit avui als seus companys de govern per la situació que genera l’aplicació del 155 per part del govern del PP amb el suport del PSOE i Ciutadans. Soler ha emplaçat els regidors del PSC, Arturo Prades i Mercè Orduña, perquè mostrin públicament el seu rebuig a la intervenció, com ja han fet altres regidors socialistes a les comarques gironines. Al regidor del Partit Popular, Joan Pons, li ha demanat que abandoni la disciplina del seu partit i també es posicioni en el mateix sentit.

Els socialistes Prades i Orduña ja s’han pronunciat, amb un rebuig frontal a qualsevol versió de l’article 155, alhora que han expressat el seu desig de diàleg i acord abans de divendres. De la seva banda, el popular Joan Pons entén la petició de l’alcalde i li ha demanat un marge de temps per valorar-ho. El govern de Calonge i Sant Antoni està format actualment per 6 regidors de PDCat i Demòcrates de Catalunya, 2 del PSC, 1 de Compromís per Calonge i Sant Antoni i 1 del Partit Popular. Sumen una majoria àmplia de 10 regidors dels 17 que conformen el consistori.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -