14.1 C
Pals
Dimarts, 5 desembre 2023
- Publicitat -

2 anys de les eleccions municipals: què s’ha fet fins ara a Pals?

S’han complert dos anys des de les eleccions municipals del 2019. Per això, farem un repàs dels compromisos que els alcaldes del Baix Empordà van adquirir durant la campanya electoral per veure si, fins ara, han complert les seves promeses

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

S’han complert dos anys des de les eleccions municipals del 2019. Per això, farem un repàs dels compromisos que els alcaldes del Baix Empordà van adquirir durant la campanya electoral per veure si, fins ara, han complert les seves promeses. Tot i que hi hagi hagut la pandèmia pel mig, que ha canviat els plans de tothom, veurem com hi ha molts projectes anunciats durant la campanya electoral que ja s’han complert. Ens centrarem en alguns dels municipis del Baix Empordà. Ara, Pals.

Compromisos

Carles Pi, actual alcalde de Pals

Els objectius de l’ara alcalde, Carles Pi (ERC), durant la campanya electoral eren: treballar en l’educació, garantir el bon funcionament de les instal·lacions, i potenciar el turisme, entre altres.

Projectes fets

Per començar podem destacar algunes obres que s’han dut a terme per assgeurar el funcionament de les instal·lacions. Per exemple, les actuacions de millora a l’Escola Bressol Municipal per tal d’augmentar la seguretat dels infants. També s’han fet tasques puntuals de reparació i asfaltatge en diversos punts del municipi, com ara el centre, la Pineda de Pals o el camí del Mas Salvi. En segon lloc, també s’ha complert amb la idea de desenvolupar el turisme. Tot i la pandèmia, aquest any, per exemple, s’ha fet la 27ª edició de la campanya gastronòmica Pals i la Cuina de l’Arròs

El repàs dels projectes fets durant aquests primers dos anys a altres municipis del Baix Empordà: la Bisbal, Palafrugell, Palamós, Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós instal·larà un ascensor per unir la plaça del Pedró amb el Port Marina

Les obres per instal·lar l'ascensor començaran la setmana que ve i tindran un cost de 490.000 euros que assumirà de manera íntegra el Port Marina de Palamós.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -