10.5 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

2023. Cordin-se que tindrem mambo

Supermatí - opinió
Supermatí - opinió
2023. Cordin-se que tindrem mambo
Loading
/

Bon dia a tots i a totes. Esteu escoltant el primer comentari d’aquest 2023 i no podia començar sinó parlant de previsions, de bones intencions i de llistes de coses per fer.

Serà un any turbulent, o millor dit, ho seguirà sent perquè comença amb els mateixos problemes que tenim a sobre des de fa mesos. La inflació, la pujada del tipus d’interès (si tenen hipoteques a tipus variables i encara no han rebut el recàlcul dels interessos, posin-se còmodes que cauran de cul a terra), l’allau de notícies relacionades amb la guerra d’Ucraïna (recorden quan ara fa un any es començava a especular amb una possible guerra a Europa?), està per veure què passa amb la santíssima trinitat de la COVID que sembla que es podria tornar a desbocar per gentilesa dels amics xinesos i d’una variant que ve d’Estats Units híper contagiosa…. I a casa nostra, salvant les circumstàncies de generació espontània, temporals Glòria, pedregades mortals, restauradors que no troben personal, turisme, turisme, turisme…. res que no haguem viscut abans, i aquest 2023 amb l’afegit d’unes eleccions municipals que basculen entre la sorpresa d’algun previsible sorpasso i l’apatia de la turra política en la que hem entrat des de fa anys. El que sí és cert és que al Consell Comarcal hi haurà canvis segurs, d’acord amb les composicions dels nous ajuntaments. Però recordin, “la política local és diferent perquè parla de tu a tu a la gent, ens van dir una vegada”… si, si. Facin un cop d’ull a perfils d’alguns candidats o candidates a Instagram o Twitter que quedaran esfereïts.

Parlant de turres i de twitter…facin a postes. Acabarà l’any en vida, després de la compra de la plataforma per part de l’estimable Elon Musk?

Ja tindrem temps d’anar vivint tota aquesta experiència (ara s’ha de fer sovint la paraula experiència o no ets ben bé ningú) i nosaltres, des d’aquest humil programa ho anirem explicant tan bé com puguem i, com diuen els Port bo abans de cada cançó, si tot va com ha d’anar.

Que tinguin un bon any nou.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios