10.4 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Per l’abril no et treguis ni un fil. Dimarts de canvi de temps

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dimarts arriba un canvi de temps que farà que deixem enrere el domini del temps assolellat dels dies anteriors.

Avui un cel entre mig i força ennuvolat sobretot a partir de migdia i tarda, quan de fet és possible algun ruixat. L’aspecte més destacat serà el descens tèrmic, si ahir vam superar els 20ºC al Baix Empordà, arribant als 23 ºC a la Bisbal d’Empordà, avui la temperatura màxima quedarà estroncada als 15/16 ºC. Entrada d’aire fred que arriba a partir d’aquest migdia i ens acompanyarà demà amb un ambient que ens tornarà a recordar a l’hivern. També amb vent de Tramuntana que provocarà alteració marítima a la costa amb maregassa.

Demà primeres hores del matí amb cel encara entre mig i força tapat però el sol s’imposarà durant la resta de dia i tarda. Això sí, amb un ambient relativament fred, mínimes de 3 a 5 ºC, màximes que quedaran per sota els 15 ºC i el vent del nord anirà perdent intensitat.

Dijous l’ambient assolellat ajudarà a pujar la temperatura, però a mitjà termini entre finals de setmana i principis de la que ve alguns mapes indiquen que la pluja i noves baixades de la temperatura podrien acompanyar-nos, així que de moment millor no fer el canvi a roba d’estiu, perquè com diu la dita per l’abril no et treguis ni un fil.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dijous amb cel parcialment ennuvolat

El dia presentarà menys sol que ahir amb presència d'intervals de núvols, ja sense tramuntana i ambient fresc.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -