22.4 C
Pals
Dimecres, 5 octubre 2022
- Publicitat -

Palamós podria perdre dues línies de P3 el curs vinent

Una de les escoles que es podria veure afectada és l'escola La Salle (un dels centres concertats del municipi), i l'altra (de titularitat pública) és l'escola La Vila

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Segons informa Ràdio Palamós, l’oferta docent del cicle d’ensenyament infantil a Palamós podria perdre dues línies del seu primer curs (P3) el curs que ve. En aquests moments s’està ultimant el procés de les preinscripcions escolars per al curs 2021-2022, i segons el consistori del municipi hi ha dues escoles de Palamós que es troben en risc de perdre una de les seves línies de P3. Una és l’escola La Salle (un dels centres concertats del municipi), i l’altra (de titularitat pública) és l’escola La Vila. Es preveu que en les properes setmanes, el Departament d’Educació de la Generalitat faciliti els resultats definitius del procés de preinscripcions per al curs vinent. La regidora municipal d’Ensenyament, Laura Lafarga, explicava al programa de Ràdio Palamós  ‘Preguntes’, quina és la situació i amb quina previsió treballen actualment:

La regidora també insistia en el fet que l’oferta formativa s’ha d’adaptar a la realitat, i és que la baixa natalitat de l’any 2017 farà que el nombre d’inscrits al proper curs de P3 es vegi reduït:

En els darrers anys escolars ja hi ha hagut alguns moviments significatius a la vila. Per exemple, en el curs 2016-2017 l’escola pública Vila-romà va perdre una línia de P3, també per motius demogràfics, que recuperaria el curs següent. I l’any 2019 també es plantejava una situació similar però, finalment, es van poder conservar les vuit línies que tenen actualment les escoles de Palamós en aquesta franja educativa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà potencia la presència de dones en el món agroalimentari

El consell comarcal organitza mentories i tutories per reduir les desigualtats de gènere en aquest sector
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -