14.4 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

A punt la primera edició de l’Oncocaiac per a col·laborar en la lluita contra el càncer

La prova consistirà en una travessa de 7,5 km (en caiac individual o doble) que començarà a Llafranc, passarà per les Illes Formigues i tornarà de nou a Llafranc.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Fundació Oncolliga Girona ha organitzat aquesta jornada benèfica per al proper 25 de setembre, amb la clara voluntat de col·laborar en l’ajuda al malalt de càncer. Serà la primera edició de l’anomenada Oncocaiac, una travessa de 7,5 km (en caiac individual o doble) que començarà a Llafranc, passarà per les Illes Formigues i tornarà de nou a Llafranc. Els organitzadors esperen que es converteixi en una activitat que tingui la continuïtat d’altres que ja es celebren, com l’Oncotrail, l’Oncobike o l’Oncoswim. La idea és que sigui apta per a tots els públics, i que els participants puguin gaudir del litoral i de l’esport aquàtic.

A la ruta s’hi pot intervenir amb un caiac propi (no s’admeten els inflables), o bé un de cedit per les empreses col·laboradores amb un preu de lloguer reduït de 10 euros. Els participants disposaran d’un marge de 3 hores per completar el periple, i a l’arribada podran gaudir d’una arrossada vegetal (inclosa en el preu de la inscripció).

Per a poder prendre part en l’activitat, cal fer un donatiu mínim de 30 euros per persona. Les inscripcions estaran obertes al  web de la Fundació Oncolliga Girona fins al proper 18 de setembre. L’Oncolliga compta amb la col·laboració de diverses empreses del sector, com Tourist Service Llafranc,  Kayaking Costa Brava, Escola de Vela & Kayak Sant Pol de S’agaró i SK Kayak.

L’organització també ofereix la possibilitat de col·laborar fent una aportació voluntària perquè d’aquesta manera es puguin destinar més diners als malalts de càncer i a les seves famílies.

Una entitat que vetlla pels malalts de càncer des de fa 25 anys 

L’Oncolliga Girona fa 25 anys que ofereix serveis assistencials als malalts de càncer i a les seves famílies, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida durant el procés oncològic.  Els seus serveis inclouen des de l’atenció psicològica fins a la fisioteràpia a domicili, passant per l’estètica oncològica integral, el banc de perruques, el préstec de material (llits articulats, cadires de rodes, caminadors, etc.), el drenatge limfàtic, la marxa nòrdica terapèutica i la llar-residència per a malalts i familiars.

Els donatius que s’aconsegueixen a través de l’organització d’activitats solidàries són la principal font de finançament de l’entitat, que està present al conjunt de les comarques gironines a través de prop d’un centenar de delegacions locals.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell celebrarà el tradicional Vot de la Vila el dilluns de Pasqua

Fotografia del far de Sant Sebastià | Ajuntament de Palafrugell El proper Dilluns de Pasqua, 1 d’abril, se celebrarà la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -