17 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

3 baiexempordanesos reben les Medalles de l’Esport 2018 a Girona

En la 38ª edició de les Medalles de l'Esport que se celebra aquest cap vespre a Girona hi ha 3 esportistes dels 15 guardonats que són del Baix Empordà: l'Isidre Verdún, atleta de Sant Antoni de Calonge; en Jaume Granés, jugador de handbol de Palafrugell i la Maria Àngels Martínez, tiradora amb arc de Palamós

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

En la 38ª edició de les Medalles de l’Esport a la trajectòria esportiva que es va celebrar la nit del 15 de juny a Girona hi ha 3 esportistes dels 15 guardonats que són del Baix Empordà: l’Isidre Verdún, atleta de Sant Antoni de Calonge; en Jaume Granés, jugador de handbol de Palafrugell i la Maria Àngels Martínez, tiradora amb arc de Palamós. El criteri per atorgar aquestes medalles parteix de la proposició de candidats per part dels clubs i les federacions i, després, una comissió decideix els premiats de de cada edició, que han de ser esportistes majors de 60 anys. A més, aquestes medalles són un dels guardons a l’esport més antics de Catalunya.

Trajectoria dels guardonats baixempordanesos en aquesta 38ª edició:

Isidre Verdún, atleta de Sant Antoni de Calonge

Originari d’Astúries, va arribar a Palamós amb 8 anys. Fa 50 anys que practica atletisme i va fundar l’Associació Atlètica Palamós, de la que va ser president fins el 2007 i organitzant diverses proves nacionals i internacionals.

Jaume Granés, jugador d’handbol de Palafrugell
Delegat de camp del Club Handbol Garbí des de 1989, en Jaume també va ser delegat de l’equip en diverses categories fins el 2004, passant també per la vicepresidència i la tresoreria del club.
Maria Àngels Martínez, tiradora amb arc de Palamós
Amb 15 medalles nacionals des de 2001, la Maria va aconseguir la medalla de bronze al Campionat Mundial de Tir amb Arc 3D al 2005. Va fundar amb el seu marit el Club de Tir amb Arc Costa Brava 3D i és instructora a l’escola Vila de Palamós.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -