3 noves incorporacions més pel Palamós FC i 31 DNIs per la moció de censura

El Palamós CF ha anunciat tres nous fitxatges per la propera temporada mentre que Junts pel Degà ha lliurat els DNIs originals de 31 socis del club per avalar la seva petició que promou una moció de censura contra la junta directiva del Palamós.

0
1

El Palamós CF ha anunciat tres nous fitxatges per la propera temporada: Pepu Soler, davanter del Girona C, el central Sergio González Moreno “Zema” i el davanter Pep Roca procedents de les files del Bescanó. Recordem que aquests fixatges s’afegeixen a Pàmies, Alexis Sánchez, Àlex Santoro, Adri i Joel Salas, Àlex Fajardo i Genís Balaguer. A més, Javi Salamero també podrà comptar amb les renovacions de Uri Vila, Sergio Garcia i el capità David Cano.

D’altra banda Junts pel Degà ha lliurat els DNIs originals de 31 socis del club per avalar la seva petició que promou una moció de censura contra la junta directiva del Palamós. La direcció del club, en principi, havia desestimat els DNIs que s’havien presentat inicialment perquè no eren còpies compulsades. Superat aquest tràmit, la plataforma encapçalada per en Pere Aliu, confien que la junta convoqui aviat l’assemblea on s’haurà de resoldre aquesta qüestió.