4.7 C
Pals
Diumenge, 27 novembre 2022
- Publicitat -

54 visites guiades per conèixer els espais medievals de l’Empordà

El calendari ofereix 31 visites guiades a l'Alt Empordà i 23 al Baix Empordà entre els mesos de juny i novembre amb la voluntat de explorar noves zones del territori, sovint desconegudes

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La cinquena temporada d’Espais Medievals de l’Empordà es posarà en marxa el proper mes de juny. En total 54 visites guiades programades durant els mesos de juny i novembre amb l’objectiu que els turistes i el públic en general tinguin la possibilitat de conèixer la zona.

El calendari ofereix 31 visites guiades a l’Alt Empordà i 23 al Baix Empordà amb la voluntat d’acostar a tothom la cultura i el turisme de la zona, descobrint-los entorns que sovint no disposen de visites guiades convencionals o que tenen un accés complicat. Unes visites guiades que s’han organitzat gràcies a 42 ajuntaments, el patronat de la Mare de Déu del Mont, diferents museus i centres d’interpretació i el departament de Cultura de la Generalitat a través de l’Agència Catalana de Patrimoni.

El territori de l’Empordà “té un important llegat medieval amb edificis, pobles i espais molt interessants”. És per això que des dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà, amb el suport de l’associació Empordà Turisme i la Comissió Turística del Baix Empordà, s’han volgut preparar les visites guiades en un calendari conjunt i escollint un dia concret que els hi fos idoni, intentant no coincidir amb ningú, i així poder donar a conèixer aquells indrets desconeguts de l’Empordà. ” Les visites s’han proposat sempre guiades, ja que es tracta d’una oferta única i que permet conèixer elements que es faran molt més entenedors i interessants si estan acompanyats d’una explicació de professionals o persones vinculades al municipi”.

L’edició de l’any 2018 va comptar amb l’assistència de 1300 participants que es van acostar per conèixer una mica més de la cultura medieval del territori, a més de gaudir d’estones dinàmiques en família i amics mentre es realitzen les visites. En l’edició d’enguany hi ha activitats gratuïtes i fins a cinc euros. Podeu consultar aquí la programació de les visites.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -