15.2 C
Pals
Dimarts, 11 maig 2021
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro estrena espai de coworking

Es tracta d'un espai de 239m2, totalment reformat i redistribuït situat a les antigues dependències de la regidoria d’Obres i Urbanisme

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha posat en marxa un nou edifici de coworking a les antigues dependències de la regidoria d’Obres i Urbanisme. En total, 239m2 d’espai adreçat a nous emprenedors, professionals, autònoms i microempreses que acabin d’iniciar un projecte empresarial i vulguin compartir un lloc per treballar. Aquesta iniciativa se suma a la ja existent, per exemple, a Calonge des de l’any 2016.

A partir d’aquest mes de maig i fins el 15 de juny, s’obre el període per rebre les peticions de les persones i empreses interessades en fer ús d’aquest equipament municipal. Per tal de poder-hi accedir cal desenvolupar un projecte empresarial propi amb domicili fiscal al municipi, amb una antiguitat no superior a dos anys i presentar un Pla d’Empresa. El consistori tindrà en compte les activitats, la viabilitat, la formació i experiència dels sol·licitants i la previsió de generar futurs llocs de treball. Per la seva banda, també serà necessari participar en el 50% de les activitats de formació i tutoria programades per la regidoria de Promoció Econòmica i presentar informe anual, a més d’assumir els costos del lloguer de l’espai.

L’edifici consta de vuit mòduls de treball perfectament moblats amb zona de descans, office, 15 hores mensuals d’ús de la sala de reunions, de les aules de formació, accés amb empremta dactilar i adreça social i fiscal. Amb aquest projecte de coworking, l’Ajuntament del municipi “vol fomentar un nou model de desenvolupament professional, dinàmic, plural i que faciliti la posada en comú d’idees entre els mateixos emprenedors, els sectors empresarials del municipi, així com d’altres empreses i espais que formen part de la Xarxa Gironina d’Espai d’Allotjament Empresarial”. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Inestabiliat primaveral amb ruixats de tarda

Tot i les clarianes del matí, el temps segueix inestable i a partir de migdia poden créixer nuvolades que localment poden deixar ruixats acompanyats de tempesta. L'ambient serà més fresc amb una temperatura més baixa que ahir.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -