Pera Arquillué, Francesc Orella i Lluis Villanueva fan parada a Torroella de Montgrí on presentaran l’obre de teatre “Art”

Un quadre en blanc posarà a prova una llarga relació entre tres homes que semblava impossible de trencar. Aquest és el punt de partida d’un autèntic fenomen internacional de públic i crítica.

L’obra, escrita per Yasmina Reza l’any 1994, és una comèdia intel·ligent sobre l’amistat i, alhora, un immillorable vehicle de lluïment per a un trio de grans actors com són Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.

Art arriba a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí per oferir al públic una obra de teatre de luxe amb un repartiment també de luxe i per un preu a partir de 16€

El cantautor i productor musical bisbalenc, més conegut amb el pseudònim de Mazoni oferirà un concert al bar musical Èpic

A Vulpellac, al bar musical i discoteca Èpic i a partir de les dotze de la nit, Jaume Pla, més conegut com a Mazoni oferirà un concert on presentarà el seu últim disc.

Després de consolidar-se com un dels grans noms de l’escena pop a Catalunya, Mazoni sorprèn amb un nou disc on torna a l’essència de la cançó acompanyat únicament de la seva guitarra i fent valer la seva veu. “Carn, os i tot inclòs” és un viatge cap al cor de les cançons per mostrar-ne allò que n’és imprescindible: la melodia i la lletra.

No obstant les influències estilístiques són molt variades i van des del pop més melòdic fins al rock més contundent (“Desig imbècil”, “Opinió respectable”). Amb aquesta nova aventura el podreu escoltar per un preu de 5€ a Vulpellac.

Després dels concerts inaugurals d’ahir dijous a Palafrugell continua el Festival de Jazz Costa Brava amb més concerts

Una nova edició, que aquest any arriba a la 23ª, ahir dijous va obrir el Festival Jazz Costa Brava de Palafrugell que aporta una variada oferta musical apostant per la combinació del jazz més tradicional amb nous grups emergents de l’escena catalana.

Avui divendres porten una programació d’allò més variada. A les 18h de la tarda a la biblioteca de Palafrugell, la companyia la Botzina oferirà una espectacle per tota la família on faran un passeig pels diferents estils del Jazz. Més tard, a les 19h de la tarda, i ja a Plaça Nova, el centre neuràlgic del festival, David Pastor & Nu Roots oferiran un concert per a tots els assistents, on presentarà el seu disc Motion

Finalment i per acabar la nit, serà el torn de La La Land, que per un preu de 5€ podreu tornar a veure aquesta pel·lícula que va ser un èxit de taquilles.