13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

Acord entre la Policia Local de Calonge i l’Ajuntament

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Després de dos mesos de disputes entre la Policia Local de Calonge i Sant Antoni i l’Ajuntament del municipi per “l’excés d’hores” que fan els agents, s’ha arribat a un acord mutu.

Al febrer de 2021 el sindicat CSIF també demanava la retribució de les hores extres que realitzen els funcionaris, seguit d’una protesta dels agents, que van deixar de fer hores suplementàries fins que la situació es resolgués.

En aquest municipi, es va instaurar la jornada ampliada de 40 hores per al cos policial, sense cobrar aquesta ampliació de jornada, quan la resta dels treballadors de l’Ajuntament realitzaven jornades de 35 hores o se’ls retribuïa en el cas de treballar més hores laborals.

Finalment, s’ha arribat a un conveni de mutu acord, on es milloren les condicions laborals de la Policia Local del municipi i es compensa aquest excés de jornada laboral. Rafa Sánchez, president del sindicat de funcionaris explica que estan molt satisfets de l’acord i veuen amb bons ulls l’arribada de nous convenis amb l’ajuntament de cara el futur.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -