16.9 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

Acord entre la Policia Local de Calonge i l’Ajuntament

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Després de dos mesos de disputes entre la Policia Local de Calonge i Sant Antoni i l’Ajuntament del municipi per “l’excés d’hores” que fan els agents, s’ha arribat a un acord mutu.

Al febrer de 2021 el sindicat CSIF també demanava la retribució de les hores extres que realitzen els funcionaris, seguit d’una protesta dels agents, que van deixar de fer hores suplementàries fins que la situació es resolgués.

En aquest municipi, es va instaurar la jornada ampliada de 40 hores per al cos policial, sense cobrar aquesta ampliació de jornada, quan la resta dels treballadors de l’Ajuntament realitzaven jornades de 35 hores o se’ls retribuïa en el cas de treballar més hores laborals.

Finalment, s’ha arribat a un conveni de mutu acord, on es milloren les condicions laborals de la Policia Local del municipi i es compensa aquest excés de jornada laboral. Rafa Sánchez, president del sindicat de funcionaris explica que estan molt satisfets de l’acord i veuen amb bons ulls l’arribada de nous convenis amb l’ajuntament de cara el futur.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -