21 C
Pals
Dijous, 13 juny 2024
- Publicitat -

Afluixa el vent del nord i continua l’ambient assolellat

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Després d’una jornada ventada com la d’ahir, avui encara tenim restes de vent de component nord que queda més restringit a l’extrem nord de la comarca. Serà de menys intensitat i al llarg del dia acabarà desapareixent.  

Avui el temps no presenta canvis en l’estat del cel que un dia més seguirà essent assolellat i els núvols brillaran per la seva absència, amb una temperatura sense gaires canvis: allà on hagi afluixat més el vent s’enregistrarà una mínima més baixa que ahir i la màxima tornarà a quedar al voltant dels 19 ºC. 

Pels propers dies i sembla que fins a finals de setmana el Sol continuarà com a protagonista, deixant un mes de març pràcticament eixut o molt sec pluviomètricament. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’onada de calor del 2022 causa una mortalitat “sense precedents” en la gorgònia vermella del Montgrí i les Illes Medes

Un estudi de la Universitat de Barcelona revela que l'onada de calor extrema de 2022 va incrementar la mortalitat de la gorgònia vermella al parc natural del Montgrí, illes Medes i Baix Ter, afectant el 70% de les colònies. Els investigadors adverteixen que aquests resultats amenaçen la viabilitat de l'espècie i podrien alterar la biodiversitat dels ecosistemes bentònics.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -