16.8 C
Pals
Diumenge, 1 agost 2021
- Publicitat -

Afluixa la calor intensa en un dijous més ennuvolat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Amb l’agenda prevista, avui la calor afluixarà i el relaxament tèrmic es farà ben evident. El canvi serà arreu del territori català, però, al Baix Empordà, ho notarem amb contundència després dels valors màxims de les temperatures dels últims dies.

El canvi de temps vindrà materialitzat per un increment de la inestabilitat i més nuvolositat que durant la tarda podran portar algun ruixat o tempesta, tot i que aquí, a la nostra zona nord-oriental catalana, quedarem una mica al marge de la situació de pluja.

El que sí que notarem serà la baixada de les temperatures. I això es farà evident: a la comarca esperem màximes no més altes dels 30ºC. Però, tot i això, venim d’una nit molt xafogosa que tornarà a posar valors propers als 20ºC.

La inseguretat d’avui dijous arriba amb aire fred a les capes mitjanes de l’atmosfera, i els propers dies haurem de veure com ens acaba afectant. Tot i això ja podem avançar que la recta final de setmana no serà tan radiant ni calorosa com el que hem viscut fins ara.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -