11.7 C
Pals
Diumenge, 26 març 2023
- Publicitat -

Alfons Bartolomé: “Estem treballant amb la policia i Joventut per trobar una solució al conflicte nocturn de Palamós”

Davant el conflicte policial que hi ha actualment a Palamós, hem parlat amb Alfons Bartolomé, regidor de seguretat ciutadana de Palamós, que ha explicat el que es va pactar a la reunió del dimarts entre els diversos cossos policials, Joventut i el consistori per millorar el servei.

Amb la fi del confinament nocturn i amb el sorgiment de botellots multitudinaris a la platja de nit, el regidor explica que hi ha conflicte preocupant entre una part dels que beuen al carrer i la policia. Bartolomé afegeix que no hi ha suficients agents com per fer front a tots els que fan aldarulls als botellots, però estan treballant per trobar una solució.

Respecte els canvis acordats per aquest cap de setmana, el regidor explica que “estem preparant un operatiu de mossos d’esquadra i intentem també involucrar la Generalitat perquè ens ajudin a fer front a aquest problema”.

Bartolomé s’ha adreçat als que temen per la seva seguretat a les nits, al·legant que en són conscients i estan treballant per trobar solucions policials conjuntament amb el departament de Joventut i Educació.

Pel que fa a les dades que indiquen que Palamós té un dels cossos policials més envellits de l’Estat, Bartolomé desconeix les dades, però assegura que intentaran gestionar la situació amb el que tenen i de cara a 2022 planegen renovar la plantilla.

Finalment, el balanç de costos materials que hi ha hagut amb els enfrontaments és mínim, amb “afortunadament només hi ha un cotxe afectat en un vidre i dos contenidors cremats”, apunta el regidor de seguretat.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios