12 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Alfred García cantarà el tema principal de la sèrie ‘Los Espabilados’

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El cantant català Alfred García serà l’encarregat de cantar el tema principal de ‘Los Espabilados‘ la nova sèrie de l’Albert Espinosa i que s’estrenarà a finals de gener a Movistar Plus. La peça també formarà part del segon disc del músic.

La cançó s’estrenarà el 15 de gener i ha estat escrita i creada pel cantant català al costat de Pablo Cebrian, Michael Freeman, Brendan Dekora, Kim Fanlo, Iñaki de las Cuevas, Carlos Dueñas, Àlex Carretero e Yves Roussel. Anirà acompanyada d’un videoclip dirigit per Geoffrey Cowper.

La sèrie està inspirada en la novel·la del propi Espinosa “Lo que te diré cuando te vuelva a ver‘ i explica la història d’un grup de joves que escapen d’un centre psiquiàtric per realitzar un viatge per Europa. Estarà protagonitzada per Miki Esparbé, Àlex Brendemühl i Marta Torné, així com els joves Álvaro Requena, Marco Sanz, Sara Manzano, Aitor Valadés i Héctor Pérez.

L’entrada Alfred García cantarà el tema principal de la sèrie ‘Los Espabilados’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Unió d’empresaris de la Costa Brava s’uneixen al “Sense PIMES no hi ha futur”

La PIMEC va presentar aquest dimecres la campanya “Sense Pimes i autònoms no hi ha futur”, per denunciar l’impacte...

Altres notícies