10.6 C
Pals
Dimecres, 3 març 2021

Augmenten les estafes per internet i baixen els robatoris a Santa Cristina d’Aro

Els robatoris amb força a domicili han baixat un 6% i a l'interior de vehicle un 17%, unes xifres presentades per la Junta Local de Seguretat del municipi

El més llegit

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

VÍDEO: Així circulava el Tren Petit per Palamós i el Baix Empordà, en el 65è aniversari del seu darrer viatge

Aquest final del mes de febrer ha fet 65 anys que el Tren Petit, que unia Palamós amb Girona,...

Detingut a Ullà per atracar a punta de ganivet en una benzinera de la Pera

El lladre es va apropar a la treballadora, la va agafar pel clatell i va esgrimir un ganivet de grans dimensions

Miki Núñez suspèn el concert de la Bisbal i el farà al juliol a Sant Antoni de Calonge

El concert queda suspès a causa de la pandèmia de la COVID-19, Miki Núñez però cantarà al Sant Antoni Beach Festival a principis de juliol
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Durant el 2018, els robatoris amb força a domicilis i vehicles ha disminuït considerablement a Santa Cristina d’Aro, però han augmentat les estafes per internet. Aquesta és la conclusió del balanç anual que es va presentar a l’ajuntament per part de la Junta Local de Seguretat del municipi.

La junta, presidida per l’alcalde, Xavier Sala, ha comptat també amb la presència del director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona de la Generalitat, Albert Ballesta, el sotsinspector en cap de la Policia Local, Andrés Gil, i representants dels altres cossos de seguretat, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional.

Pel que fa als delictes contra el patrimoni s’ha detectat un augment del 2% a causa de les denúncies per estafes a través d’internet. En canvi, els robatoris amb força a domicili han baixat un 6% i els robatoris amb força a interior de vehicle han disminuït un 17%, una xifra molt significativa respecte el 2017. Una de les dades que també és important fa referència a les d’ocupacions d’habitatges, que han baixat de 8 a 7. Els agents de policia han vetllat per la seguretat ciutadana: la Policia Local ha realitzat 119 controls de trànsit i els Mossos 240 controls de seguretat ciutadana per tal de prevenir riscos i accidents entre la població.

El cap de Policia Local ha explicat que “els nivells de seguretat del municipi han millorat sensiblement” i ha volgut destacar “la col·laboració i bona coordinació, dins de l’àmbit de les seves respectives competències, entre tots els cossos i forces de seguretat que operen al municipi”.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pals aprova el pressupost municipal de 2021

Pals ha aprovat el pressupost municipal per aquest 2021. El Pressupost municipal 2021 és de 6.346.000 €, el que representa un increment de l’1,28% respecte a l’any anterior.

Altres notícies