30 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

Augmenten les estafes per internet i baixen els robatoris a Santa Cristina d’Aro

Els robatoris amb força a domicili han baixat un 6% i a l'interior de vehicle un 17%, unes xifres presentades per la Junta Local de Seguretat del municipi

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Durant el 2018, els robatoris amb força a domicilis i vehicles ha disminuït considerablement a Santa Cristina d’Aro, però han augmentat les estafes per internet. Aquesta és la conclusió del balanç anual que es va presentar a l’ajuntament per part de la Junta Local de Seguretat del municipi.

La junta, presidida per l’alcalde, Xavier Sala, ha comptat també amb la presència del director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona de la Generalitat, Albert Ballesta, el sotsinspector en cap de la Policia Local, Andrés Gil, i representants dels altres cossos de seguretat, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional.

Pel que fa als delictes contra el patrimoni s’ha detectat un augment del 2% a causa de les denúncies per estafes a través d’internet. En canvi, els robatoris amb força a domicili han baixat un 6% i els robatoris amb força a interior de vehicle han disminuït un 17%, una xifra molt significativa respecte el 2017. Una de les dades que també és important fa referència a les d’ocupacions d’habitatges, que han baixat de 8 a 7. Els agents de policia han vetllat per la seguretat ciutadana: la Policia Local ha realitzat 119 controls de trànsit i els Mossos 240 controls de seguretat ciutadana per tal de prevenir riscos i accidents entre la població.

El cap de Policia Local ha explicat que “els nivells de seguretat del municipi han millorat sensiblement” i ha volgut destacar “la col·laboració i bona coordinació, dins de l’àmbit de les seves respectives competències, entre tots els cossos i forces de seguretat que operen al municipi”.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Ciutadans Palamós no es posicionarà contra els indults

La formació unionista, representada a Palamós pel regidor Cristóbal Posadas, ha pres la decisió de no presentar una moció contra els indults als presos independentistes. Posadas ha argumentat aquesta posició del seu partit, i explica que respon a la voluntat de no portar al plenari cap moció que no faci referència exclusivament al municipi de Palamós.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -