14.6 C
Pals
Dimarts, 21 setembre 2021
- Publicitat -

L’autovia de Palafrugell a Calella tindrà nou carril bici a final d’any

Serà un carril paral·lel a l'autovia, just al costat de la vorera de vianants, que arribarà ben bé fins a l'entrada de Calella

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell ja ha començat les obres per a crear un carril bici a l’autovia del Mar, que connecta el nucli de Palafrugell amb Calella i Llafranc. Segons explica el regidor d’Obra Pública de l’Ajuntament, Lluís Ros, serà un carril paral·lel a l’autovia (just al costat de la vorera de vianants) i que arribarà ben bé fins a l’entrada de Calella.

Les obres van començar fa poc més d’una setmana. El regidor explica que, tot i que ja hi han passat màquines i sembla que estigui molt avançat, hi ha alguns “entrebancs” (una riera, torrents…) que allargaran el projecte. Lluís Ros apunta que el carril bici estarà a punt a final d’any.

Ros detalla que serà un carril de 3 metres d’amplada en la seva major part, tot i que hi haurà un tram (a la zona del Mas Vermell) de 2,30 metres. Per tal de poder fer aquestes obres l’Ajuntament ha hagut d’expropiar alguns terrenys en els darrers mesos. En total, el consistori hi ha destinat 523.189 euros, tot i que, tal com informa el Punt Avui, el projecte està subvencionat al 50% pels fons europeus Feder.

L’objectiu és, doncs, millorar i facilitar la connexió entre el nucli de Palafrugell i les platges de Calella i Llafranc per a totes aquelles persones que vulguin desplaçar-s’hi amb bicicleta.

- Publicitat -
- Publicitat -

1 COMENTARI

Comments are closed.

- Publicitat -

Siderland es presenten amb “Totes les nits del món”

Totes les nits del món és el primer disc de Siderland. El trio barceloní presenta 10 cançons que exploren l’eufòria, les ànsies de festa, la soledat i la fi de la joventut a través del fil conductor de la nit. 10 temes autoproduïts i mesclats a Los Angeles per Jeff Sojka (guanyador d’un Grammy) on…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -