22.1 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

Balanç satisfactori de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Calonge

Martí Saguer
Martí Saguerhttp://www.martiproduccions.com
Informàtic i apassionat de la ràdio. Em podeu escoltar totes les tardes a la Fòrmula Capital i al Supermatí donant la previsió meteorològica.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’OAC de Calonge ha atès 13.600 persones durant el seu primer any de vida. Això suposa una mitjana de més de 1.000 persones al mes. En aquest balanç destaquen les gestions relacionades amb els tributs, que suposen un 38% del total, i les relacionades amb el registre de documents, un 29%, i amb el padró d’habitants, un 23%.  L’Oficina d’Atenció Ciutadana es va obrir l’1 de març de 2016. Disposa d’un espai de 120 metres quadrats, on s’ofereix una atenció integral. Abans de la creació de la nova OAC l’espai destinat a atenció ciutadana ocupava tot just 30 metres quadrats, on s’oferia el servei de registre d’entrada i de punt d’informació. Amb la reforma l’espai destinat a l’atenció al públic es va multiplicar per quatre. La reforma de la planta baixa de l’Ajuntament va permetre centralitzar l’atenció al públic i evitar així que els ciutadans hagin de recórrer les diverses àrees de l’Ajuntament. L’Oficina d’Atenció Ciutadana també ha permès millorar l’eficiència i la celeritat en la resposta a les peticions de la ciutadania.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni activa el servei 24/7 a la deixalleria municipal

Per poder accedir a la deixalleria fora de l’horari habitual, es pot obrir la porta d’accés amb un codi vinculat al document d’identitat del titular de la taxa d’escombraries.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -