13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

La Bisbal d’Empordà obre el termini pels ajuts al comerç de proximitat

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Els comerços de proximitat de la Bisbal d’Empordà ja poden sol·licitar les ajudes per millorar el local a peu de carrer. A diferència dels anys anteriors, el concurs està obert a tots els comerços del municipi.

Aquest any les subvencions s’emmarquen dins de quatre grans estratègies que van des de reformes a l’establiment fins a la implantació del e-commerce. El termini per les sol·licituds acabarà el 29 de setembre i la dotació ascendeix fins als 15.000 €.

Encara que aquestes subvencions estiguin obertes a tots els comerços del municipi, serà al nucli antic on s’hi destinaran la majoria de les ajudes econòmiques, concretament 8.000 €.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà donen la possibilitat de sol·licitar qualsevol de les estratègies disponibles al concurs. Des de reformes a l’establiment i millora de la imatge, actuacions per millorar l’eficiència energètica dels locals comercials, millorar la competitivitat o implantar el comerç electrònic.

Cada beneficiari només podrà optar a un màxim de 1.000 € de subvencions i hi haurà temps per presentar les sol·licituds fins a finals de setembre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -