6 C
Pals
Dilluns, 30 gener 2023
- Publicitat -

Calonge augmenta la taxa d’escombraries de cara al 2019

La taxa s'augmentarà gairebé un 3% per poder mantenir la qualitat del servei de cara al 2019, però també afegir algunes novetats

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit augmentar la taxa d’escombraries de cara al 2019. La justificació principal és l’increment que ha tingut el servei i per això decideixen apujar la taxa. Tot i això, el consistori destaca que tots els altres tributs del 2019 quedaran congelats.

La pujada només serà d’un 2,7%, en comparació al preu que les famílies i els habitants de Calonge i Sant Antoni pagaven. Això sí, servirà per mantenir la qualitat del servei de cara als ciutadans.

En declaracions a Ràdio Capital, Albert Ros, regidor d’hisenda de Calonge i Sant Antoni, ha explicat quines millores incorporarà el servei. Aquests canvis són possibles pel canvi d’adjudicació de la recollida d’escombraries a una nova empresa.

Tot i l’increment de la taxa, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha assegurat que es mantindran totes les bonificacions i ajudes possibles. Sempre però dins del marc legal que està permès.

La pujada de la taxa d’escombraries s’aprovarà conjuntament amb les ordenances fiscals pel 2019 de Calonge i Sant Antoni. Serà durant el ple municipal que s’ha de celebrar aquest dimarts a la Casa de la Vila. De fet, el mateix consistori ja va congelar els diferents tributs durant l’octubre del 2017, és a dir, fa un any.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Jornada rodona per a l’Uni

La victòria incontestable a la pista de l'Araski, sumada a la derrota del València davant del Casademont Saragossa, serveixen per desfer l'empat al capdavant de la Lliga Femenina
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -