13 C
Pals
Dimarts, 21 maig 2024
- Publicitat -

Calonge celebrarà el I Congrés d’Emprenedoria

Les conferències es basaran en la passió empresarial i tindran lloc dijous i divendres d'aquesta setmana

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Una desena d’emprenedors i conferenciants visitaran el Palau Firal de Sant Antoni de Calonge entre dijous i divendres d’aquesta setmana. El motiu: la celebració del I Congrés d’Emprenedoria, organitzat per Viver i Alta Mar, la Plataforma d’Empreses del municipi. Els organitzadors de l’acte han explicat que la idea sorgeix de l’èxit que van tenir les conferències impartides per l’empresari, Emilio Duró, i el comunicador, Victor Küppers, l’any 2016 i el 2017, respectivament.

L’objectiu és ressaltar que Calonge i Sant Antoni és un municipi amb capacitat d’esdevenir referent en l’emprenedoria. Doncs, a l’acte hi assistiran personalitats com l’economista José Manuel Gay de Liébana o la monja dominica i activista cristiana, Sor Lucía Caram. A més, també comptarà amb la col·laboració de la consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón i Feixas.

El Congrés preveu diverses temàtiques però, han destacat que totes s’explicaran d’acord amb la passió i saber vendre. Doncs, el primer dia es comptarà amb sessions sobre estratègia digital, com fer créixer el negoci i es desenvoluparà una taula rodona titulada “Empresaris amb passió per Calonge.” En aquesta, hi intervindran empresaris que han trobat una oportunitat d’inversió en el municipi.

En canvi, el divendres es preveu dedicar el programa a les dones que treballen en òrgans d’administració de negocis. Així, les xerrades es basaran en la posició de la dona en l’emprenedoria, l’apoderament femení i en com assolir “un lideratge creïble”. Aniran a càrrec de la presidenta de l’Institut Català de la Dona, Núria Balada, la presidenta de Dones pel Futur, Nuria Viñas, i Sor Lucía Caram.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×26 amb Bisbal Bàsquet

Avui ens han visitat Joan Bassa i Joan Ferrer, integrants del Bisbal Bàsquet. Dos empordanesos de moda, dos homes...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -