15.1 C
Pals
Dissabte, 4 febrer 2023
- Publicitat -

Calonge demana a Costes que reparin l’esllavissada del passeig pel darrer temporal

La reunió amb l'alcalde i el delegat també va servir per parlar de les obres de l'espigó i la possibilitat d'utilitzar la sorra de les obres per regenerar les platges

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’ajuntament de Calonge i Sant Antoni, encapçalat pel mateix alcalde Miquel Bell-lloch i el regidor de Platges, Norbert Botella, han visitat el delegat de Costes. La visita a Enric Girona, delegat de Costes de l’Estat a Girona, servia per trobar una solució a l’esllavissada de la roca que serveix de contenció del passeig marítim Josep Mundet de la platja del municipi.

Després del temporal de finals d’octubre, el batlle calongí ha demanat una reparació amb garanties, segons informa El Punt Avui; després de la reparació d’emergència de l’any passat. En aquest cas, es parla de l’espigó a l’altura del restaurant Can Simon. Mentre Bell-lloch demana una reparació, el delegat Enric Girona argumenta que no hi ha més pressupost.

L’única opció, que el govern local ha acceptat, és sufragar el pressupost de l’obra com a partida d’emergència, a causa de les possibles afectacions del subsol del passeig. Això sí, el batlle calongí demana que les obres siguin ràpides.

Aprofitant la reunió entre l’alcalde de Calonge i Sant Antoni i el delegat de Costes de l’Estat; també s’ha parlat dels futurs espigons, ara en fase d’exposició pública, i amb les obres previstes pel 2021. Per acabar, es va oferir, com informa el rotatiu gironí, la possibilitat d’utilitzar la sorra dels fonaments de diverses promocions d’habitatges pròxims a la costa per regenerar les platges. Ara s’estudiarà la proposta amb els estudis necessaris de cara a l’àrid per a les zones de bany.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -