0.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

El Govern central introdueix canvis al projecte d’espigons a Es Monestrí

S'ha revisat el procés de licitació perquè ara diuen que no genera "garanties" l'empresa adjudicatària

Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Govern central ha optat per revisar la licitació del projecte de redacció dels espigons de reforç que es preveia per la platja d’Es Monestrí de Sant Antoni, tal com explica El Punt Avui. El motiu rau en el fet que no genera “garanties” l’empresa adjudicatària, que va guanyar el concurs per un import de 16.500 euros, quan la licitació es xifrava en 40.125€.

El consistori del municipi de Calonge i Sant Antoni ha demanat a Costes de l’Estat que afegeixi un annex que pugui permetre que s’aboquin aigües plujanes al mar. Es deu, de fet, que es tracta d’una de les zones del passeig que, a vegades, queda afectada pels mals temporals.

El projecte contempla l’eliminació d’un dels espigons, la renovació d’un d’aquests i també la millora del que es troba al final d’aquesta zona. Aquest era el següent pas a fer després de la finalització dels treballs d’adequació de la plaça des Monestrí, que ara inclou un petit amfiteatre, una nova zona escultòria i, en última instància, un gran espai per poder realitzar-hi activitats. El cost d’aquestes obres va superar els 210.000 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fúmiga i Suu estrenen el videoclip de ‘Segona conjugació’

La Fúmiga i Suu acaben de presentar el videoclip de ‘Segona conjugació, una de les interessants propostes de “Fotosíntesi” el treball dels valencians. La banda té la intenció de fer un videoclip per cadascuna de les cançons del disc. El clip és obra de Iconic. La presentació del disc a Catalunya serà el 2 d’abril…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -