14.6 C
Pals
Dissabte, 23 octubre 2021
- Publicitat -

Campanya benvinguts a Pagès

Iolanda Bustos
La xef empordanesa Iolanda Bustos és especialista en cuina botànica
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

 

Benvinguts a pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors, etc.

És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.

A més, aquest any Benvinguts a Pagès va de la mà d’un excel·lent soci, la Setmana Bio, coincidint al cap de setmana del 3 al 5 de juny i allargant-se, la Setmana Bio, fins al 9 de juny.

Gaudirem d’explotacions agràries visitables, de pescadors que ens ensenyaran les seves barques, podrem degustar menús Benvinguts a Pagès i menús Setmana Bio als restaurants, els allotjaments ens oferiran ofertes especials i arrodonirem el conjunt amb un munt d’activitats complementàries per a tota la família.

Les cases de pagès, granges, obradors i pescadors obriran portes perquè les famílies puguin visitar-los i conèixer-los de forma gratuïta. Però Benvinguts a Pagès és molt més: restaurants de tota Catalunya oferirem un menú especial amb producte de temporada i de proximitat; Molts ja ho anem fent durant tot l’any, però el d’aquesta setmana serà especial. Allotjaments faran ofertes especials amb motiu del Benvinguts a Pagès; i la majoria de comarques oferiran un munt d’activitats complementàries relacionades amb la terra, el producte i la natura. Sigueu Benvinguts a Pagès!

- Publicitat -
Article anteriorEl temps 22-05-2017
Article següentButlletí – 22-05-2017
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -