Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

19.2 C
Pals
Dimecres, 21 maig 2025
- Publicitat -

Carme Picas nomenada Ambaixadora de la Gamba de Palamós 2019

La cuinera ganxona és la primera dona distingida com Ambaixadora de la Gamba de Palamós en reconeixement a la seva tasca i promoció d’aquest producte

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

La cuinera Carme Picas, co-propetària del càtering i restaurant El Ginjoler-L’Hort del Rector, de Sant Feliu de Guíxols, ha esdevingut la primera dona distingida com Ambaixadora de la Gamba de Palamós, en reconeixement a la seva tasca i promoció d’aquest producte únic al món.

L’acte va tenir lloc aquest dimecres a l’Espai del Peix, ubicat al port palamosí, i va comptar amb la presència dels representants de les empreses certificades amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós. Carme Picas va rebre el guardó de la mà de l‘alcalde i del patró major de Palamós, i d’aquesta manera s’ha afegit a la llista de prestigiosos cuiners que han rebut el distintiu palamosí d’Ambaixadors de la Gamba de Palamós,com els germans Roca, del Celler de Can Roca; Nandu Jubany, del restaurant Can Jubany, de Calldetenes; Quim Casellas, de l’Hotel Casamar, de Llafranch; Albert Satregener, del Bo.Tic, de Corçà; i, finalment, el cuiner i divulgador Pep Nogué.

La cuinera Carme Picas, es va formar a l’Escola d’Hostaleria de Girona -on també en va exercir de docent del 1992 al 2018- es va endinsar en el món de la cuina als 13 anys al restaurant del Santuari de Montgrony. A partir d’aquí, Picas va alternar els estudis amb feines a restaurants de prestigi com La Llar de Roses, que llavors tenia una Estrella Michelin. Més tard, la cuinera va entrar a treballar al Celler de Can Roca, un període en el qual també va realitzar estades a restaurants com El Bulli de Ferran Adrià o al Bodegon Alejandro de Martín Berasategui.

L’any 2000 Picas, juntament amb el seu marit Xavier Gubau, van posar en funcionament el Càtering El Ginjoler, un negoci que des del 2014 compaginen amb el restaurant obert a l’espai de l’Hort del Rector, dins el monestir de Sant Feliu de Guíxols.

- Publicitat -
- Publicitat -

Les comarques gironines tindran set noves unitats judicials en tres anys per alleugerir la sobrecàrrega de feina

Es repartiran entre Santa Coloma de Farners, Figueres, la Bisbal d'Empordà, Olot i Girona.

Altres notícies