20 C
Pals
Divendres, 30 juliol 2021
- Publicitat -

Cinc restaurants del Baix Empordà guardonats als premis Slowfood

La comarca del Baix Empordà suma 3 nous establiments

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Cervera ha estat l’escenari on s’han entregat els distintius KM0 – Slowfood que han reconegut un total de 47 restaurants i un menjador escolar arreu dels Països catalans, dels qualse 5 són del Baix Empordà.

Al restaurant de Llafranc Casamar, del xef Quim Casellas i el Vicus de Pals, regentat per Damià Rafecas que ja comptàven amb aquest reconeixement, ara s’hi sumen el Ginjoler de Sant Feliu de Guíxola, de Carme Picas i Xavier Gubau, la Calèndula de Regencós, amb la xef Iolanda Bustos i la seva cuina amb flors i el restaurant Ca La Lola de l’Hotel El Fort d’Ullastret, amb la cuina de la Lola Puig, que és una de les pioneres del moviment Slow Food a l’estat espanyol.

Aquest distintiu, que s’ha anat fent popular arreu de Catalunya amb el pas dels anys, el lliura Slow Food, una associació ecogastronòmica fundada a Itàlia el 1989 i amb presència a 160 països, que defensa una cuina compromesa amb el territori, el medi ambient i les persones que hi viuen.

Altres restaurants reconeguts a les comarques de Girona

Carles Fabregó. ANTAVIANA Figueres
Martí Rosàs CA LA MARIA Llagostera
Òscar Bigas INTEGRAL Figueres
Daniel Nieto MARÍTIM Tossa de Mar

Lola Puig: “La idea és seguir el que feien els nostres avis, que estaven molt sans”

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Denuncien incompliments del protocol COVID en una casa de colònies de Llafranc

Les famílies dels infants de colònies han explicat que no se'ls ha avisat que els seus fills tenien símptomes de la COVID-19 i molts d'ells havien donat positiu
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -