12.7 C
Pals
Dimecres, 30 novembre 2022
- Publicitat -

80 il·lustradors ompliran de color l’Hospital de Palamós i el CAP de Palafrugell

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dilluns 80 il·lustradors canviaran la cara als espais de pediatria dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. Es tracta d’una experiència pionera a la província de Girona, consistent en un procés de remodelació artística dels espais assistencials infantils del CAP de Palafrugell i l’Hospital de Palamós.

La iniciativa s’emmarca dins el projecte començat per Acompanyart amb la supervisió d’Ignasi Blanch, que vol humanitzar els espais sanitaris per fer-los més càlids i agradables per als pacients que estan a punt d’entrar a quiròfan o ser visitats per un especialista.

AcompanyArt Hospital de Palamós i CAP de Palafrugell
AcompanyArt

En concret, l’acció es concentra en els espais de pediatria de l’Hospital de Palamós i el CAP de Palafrugell i on s’hi representaran motius de flora i fauna de la Costa Brava. El fil conductor serà l’Aloa, un personatge creat per Raül Castillo que guiarà els pacients a través dels diferents espais.

En total, seran una vuitantena de pintors, que es posaran mans a la feina aquest dilluns i tenen previst acabar aquest dissabte, 30 de juny.

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Calonge recull firmes per arreclar el campanar de Sant Martí

Els calongins impulsen una recollida de firmes per tal de tornar a fer funcionar el campanar i el rellotge de l’església.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -