8.9 C
Pals
Dimarts, 26 gener 2021

Comencen les obres d’obertura de la desembocadura de la Riera de Calonge

L’objectiu és millorar la salubritat de l’indret

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha iniciat aquesta setmana els treballs de moviments de sorra a la desembocadura de la riera de Calonge. L’objectiu és aconseguir que la riera pugui desembocar al mar.

Els treballs consisteixen en tapar la bassa que hi havia en aquesta zona i moure la sorra del costat de la zona de desembocadura. D’aquesta manera, en augmentar la pressió de l’aigua sobre el banc de sorra, aquest es trencarà i permetrà que l’aigua desemboqui al mar.

L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, explica que aquestes obres no només són una qüestió estètica sinó de salubritat ja que aquest estiu alguns veïns s’havien queixat de la presència de rates, males olors i mosquits.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal disposa als ajuntaments un servei de neteja i desinfecció dels equipaments i espais públics

L’ens comarcal ha contractat quatre persones per a aquest projecte, dins el Programa de Treball i Formació extraordinari convocat per la Generalitat arran el Covid19

Altres notícies