10.1 C
Pals
Dilluns, 6 Abril 2020

El concert gratuït del Festival de Cap Roig i l’Ajuntament de Palafrugell no se celebrarà

El concert gratuït de l'any passat no es repetirà per un acord mutu entre els organitzadors del Festival i l'Ajuntament de Palafrugell

El més llegit

16 morts i 183 positius per coronavirus al Baix Empordà

Un augment de deu casos diagnosticats de coronavirus al Baix Empordà i dues morts més, la primera al centre de Palamós Gent Gran

Denuncien una persona fent surf a Llafranc

El surfista ha aprofitat el bon temps, malgrat el confinament

Els casos disminueixen i tampoc augmenten les morts de coronavirus al Baix Empordà

La rebaixa de 6 persones positives en coronavirus al Baix Empordà d'aquest diumenge mostra un breu descens de la COVID-19 a la comarca baix empordanesa, les víctimes no han augmentat després de dies fent-ho

[VÍDEO] L’emocionant arribada a casa després de rebre l’alta pel coronavirus

Aquests dies també hi ha petites alegries. Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà ha publicat a les...
Temps de lectura: 2 minuts

El concert gratuït que el Festival de Cap Roig i l’Ajuntament de Palafrugell van organitzar l’any passat no es repetirà. Ho ha fet públic el director del Festival de Cap Roig, Juli Guiu a Ràdio Capital de l’Empordà. El motiu d’aquesta cancel·lació és per un canvi en l’acord entre l’empresa organitzadora i el consistori del municipi, segons ha pogut saber aquesta emissora.

L’any passat, es va celebrar un concert gratuït per compensar els serveis de Palafrugell al Festival de Cap Roig. Fins a l’edició del 2017 s’havien entregat entrades de concerts al consistori però a partir d’aquell any ja no va ser així. De fet, l’ajuntament va rebutjar les entrades que li entregava l’organització de Cap Roig.

Aquestes entrades, l’any 2017 es van canviar per una aportació a un concert solidari. L’any següent, el 2018 es va celebrar un concert únic. L’edició posava al grup de música Sense Sal dalt de l’escenari durant les festes de primavera. Aquest any però tampoc hi haurà concert organitzat per Clipper’s. Els resultats de l’anterior edició no van ser del tot favorables. Això ha dit Juli Guiu durant una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital.

El motiu pel qual no va funcionar, segons el director del Festival és, segurament, a causa de la data o del grup escollit. Tot i això, l’Ajuntament de Palafrugell es desmarca d’aquesta explicació. La idea del consistori és que el concert s’organitzi des d’una entitat social i no el mateix organitzador del Festival de Cap Roig. Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell a Ràdio Capital.

L’any 2017, Clipper’s va fer una aportació extra al festival benèfic però el 2018 es va celebrar el concert durant les Festes de Primavera. Aquest any, s’ha acordat entre l’organització i el consistori de Palafrugell que l’aportació econòmica es destini al concert benèfic i no a l’organització d’un concert gratuït.

Aquesta última setmana hem sabut quins són els concerts organitzats per aquest any al Festival. Un acte que començarà el 12 de juliol. Ho farà amb un concert Maluma i acabarà el dia 21 d’agost. La clausura serà a càrrec de l’artista Ainoa Arteta.

Últimes notícies

Cel variable amb més núvols al final del dia

Inici de setmana amb cel variable i temperatura màxima lleugerament més baixa. Demà ens creuen intervals de núvols i de cares a dimecres i la resta de setmana torna a dominar el sol.

Conte

Avui m’hauria agradat escriure un conte per a nens -com els de l’Oriol Junqueres des de la presó- per poder regalar als joves oients...

Obren comptes corrents per fer aportacions solidàries

Fins al moment, n'han obert els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà i l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro

Palamós celebra les Juntes de Govern Local per via telemàtica

És l'òrgan on l'alcalde i els regidors de l'equip de govern aproven mesures per al municipi i que, degut al confinament, s'ha fet per videoconferència

Ja es pot anar a l’hort a collir productes per l’autobastament

També està permès si és un hort en el que es tenen animals que s’han de cuidar o si es tracta d'una activitat econòmica. Queden fora els horts que es troben en cases de segona residència.

Altres notícies